hvordan rengjøre dusjen naturlig

Hvordan vaske dusjen uten kjemikalier? – Følg disse stegene for naturlig rengjøring.

Introduksjon: Hva er den beste måten å rengjøre en dusj på?

Den beste måten å rengjøre en dusj på er å bruke eddik og natron. Eddik hjelper til med å fjerne såpeskum, mens natron hjelper til med å fjerne hardt vannavleiringer. Tørk av diskene med eddik. En fortynnet løsning av vann og eddik kan også brukes til å rengjøre vinduer og speil. Skjær frisk frukt i to og dryss innsiden med sprudlende vann for å forhindre at den blir brun. Eddik er et rengjøringsprodukt som er laget ved å fermentere den naturlige, biologiske prosessen med gjær som bryter ned sukker. Eddik kan brukes til å rengjøre mange overflater, fra tregulv og steinfliser til kobberpotter og benkeplater. Hell eddik i en bøtte eller sprayflaske og mopp den på overflaten du ønsker. Bruk en fuktig klut til vaskingen.

Ønsker du hjelp med badet? Ta kontakt med Rørlegger Oslo eller Rørlegger Stavanger

Hvordan rengjøre en dusj med eddik

Eddik er et naturlig rengjøringsmiddel som kan brukes på en rekke måter. Den kan brukes til å rengjøre dusjen, tennene og til og med kjøkkenvasken.

Eddik er et av de mest populære naturlige rengjøringsmidlene, og det har blitt brukt i århundrer til å rengjøre nesten alt fra gulv til vinduer. Sammen med en effektiv skrubbebørste kan eddik enkelt fjerne såpeskum fra dusjhodet og veggene.

Det er mange måter å bruke eddik til rengjøringsformål. Du kan bruke den som et skånsomt rengjøringsmiddel for overflater som vinduer, speil og fliser eller blande det med natron for en helt naturlig skrubber.

Slik rengjør du en dusj med natron

Bakepulver er et flott rengjøringsmiddel som kan brukes på omtrent alt. Den kan rengjøre dusjen, benkeplatene og til og med toalettet ditt. Rengjøring av toalettet er enkelt. Bare bland 1/4 kopp natron med en gallon vann og la stå i 10 minutter. Rengjør som normalt, og skyll deretter med rent vann. For dusjen, fyll en bøtte med varmt vann og tilsett omtrent en spiseskje natron før du fyller dusjen med den. Skrubb ned skyll deretter. For fete overflater, hell omtrent 1/4 kopp natron på overflaten og skrubb deretter i noen minutter med en klut. Når du er ferdig, vask bort all natron og skyll godt. Det er enkelt å rengjøre ovnen hvis du vet hvordan. Plasser først litt vann på den skorpede matoljen og spre den deretter rundt med en gammel.

Konklusjon: Begynn å bruke eddik og natron i dag og spar penger på kjemikalier

Hvordan du bruker to allment tilgjengelige ingredienser for å gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig. Mange mennesker er kanskje uvitende om at eddik og natron kan erstatte mange giftige kjemikalier som ofte brukes i rengjøringsprodukter. Det er bare å venne seg til lukt og smak. av eddik og natron, som ikke er særlig sterk når den blandes sammen. Mange giftige rengjøringsprodukter som er mye brukt i dag har vist seg å forårsake alvorlige helseproblemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *